06 -51 78 56 25 andre@andrepost.nl

Interieur Mast 38
Interieur Mast 38

 

Huren met toegevoegde waarde

Wanneer u het interieur van Mast 38 binnenstapt, zal u een aantal dingen opvallen.  Het interieur van Mast 38 biedt namelijk direct bij binnenkomst een ruime, multifunctionele entreehal, welke rust en een positieve sfeer uitstraalt. 

Op grond van deze eigenschappen is er in het kantoorpand gekozen voor de kleuren groen en geel, met de bedoeling deze sfeer te waarborgen. 
Zo staat de natuurlijke kleur groen voor groei. Een levendige kleur die ontspannend werkt en dus frisheid en energie meegeeft aan de bezoeker van het pand.
Geel is de kleur van de zon. Ofwel, verwarmend, stimulerend en sprankelend. Geel straalt vrolijkheid en positieve sferen uit naar uw klanten.
Kortom: Het interieur bevat effecten die bijdragen aan een prettige werksfeer en bovendien uitnodigend zijn voor (potentiële) klanten.

Het gebouw heeft zoals gezegd verrassende werkruimtes in diverse afmetingen beschikbaar en ruimtes die zeer geschikt zijn voor presentaties en andere  bijeenkomsten.
Meer informatie over het exterieur en de plattegronden met beschikbare ruimtes. Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging met André Post of onze makelaar Arcuris.  

Neem contact op

Post Onroerend Goed (André Post)
Schepenveld 44
3891 ZK Zeewolde
Mobiel : 06 5178 5625
Email : andre@andrepost.nl

4 + 3 =