06 -51 78 56 25 andre@andrepost.nl

Praktijk voor nalatenschapscoaching gevestigd in Zeewolde

Nalatenschapscoach André POstAndré Post is nalatenschapscoach en begeleidt mensen die hulp nodig hebben bij het regelen van een nalatenschap of veranderende levenssituatie. Steeds vaker doen mensen een beroep op nalatenschapscoach André Post omdat de complexiteit van een nalatenschap groter wordt. ‘Steeds meer mensen willen voor hun overlijden de zaken rondom een erfenis goed geregeld hebben. Goede bedoelingen van een aangewezen familielid schieten vaak te kort schieten om de taak van executeur-testamentair goed te vervullen. De complexiteit rondom een  nalatenschap is daarvoor simpelweg te groot geworden. Om familievetes en ruzies te voorkomen, kan coaching helpen: bij een derde van de erfenissen ontstaan problemen, die kunnen eindigen in een duur conflict. Nalatenschapscoach André Post helpt bij het in kaart brengen van een nalatenschap en het opbouwen van een persoonlijk levensdossier, met praktische werkzaamheden voor erfgenamen en/of executeurs, het regelen van administratieve zaken en overzicht brengen in de financiën.

Praktijk voor nalatenschapscoaching, een zorg minder in moeilijke tijden.
In de praktijk voor nalatenschapscoaching ondersteunt André als coach en vertrouwenspersoon mensen bij het optimaliseren van de kwaliteit van hun leven en begeleidt hij mensen die zich in een moeilijke levensfase bevinden. ‘Je voorkomt veel problemen door praktische zaken al bij leven goed te regelen. Nabestaanden krijgen niet zelden te maken met ongeorganiseerd papierwerk en digitale speurtochten. Dat is eenvoudig te voorkomen’. In de praktijk voor nalatenschapscoaching kunnen mensen terecht voor advies en persoonlijke begeleiding. Naast emotionele begeleiding wordt hulp geboden bij het afhandelen van administratieve en financiële zaken. Bij persoonlijke vraagstukken over nu en later krijgt u individuele begeleiding en advies over familiale zaken en/of hulp bij het regelen van een nalatenschap en het afhandelen van een erfenis ter voorkoming van (familie)conflicten.

Coöperatie Gaande-weg
André Post is aangesloten bij Coöperatie Gaande-weg, een unieke samenwerking van gecertificeerde én ervaren nalatenschapscoaches. Een erkend nalatenschapscoach is onafhankelijk, begrijpt juridische taal en kan deze op een persoonlijke en heldere manier uitleggen.

Kennismakingsgesprek en inloopspreekuur
In een (gratis) kennismakingsgesprek wordt een inventarisatie  gemaakt van wat er moet gebeuren en wat André Post als nalatenschapscoach voor u kan betekenen. Meer informatie: www.andrepost.nl