06 -51 78 56 25 andre@andrepost.nl

Praktijkruimte huren in Zeewolde?
Vanaf nu is er MAST38!

Praktijkruimte huren in Zeewolde vanaf 13 m²

In dit prachtige pand Mast 38 kunt u praktijkruimte huren. Het is gelegen in Zeewolde aan de doorgaande rondweg. Op locatie MAST38 Zeewolde is huren van  praktijkruimte mogelijk vanaf 13 m² met veel allure en beleving. Naast het representatieve gehalte is het een locatie om prettig te werken. Maar u kunt er ook nog eens uitstekend cliënten en patiënten ontvangen. 

Naast de vele mogelijkheden die Mast 38 biedt voor kantoor-werkzaamheden, vergaderingen en presentaties, zijn de ruimtes ook ideaal als praktijkruimte. Denk hierbij aan een mooie nieuwe ruimte voor fysiotherapie, werkplek voor beauty specialisten of praktijkruimte voor uw startende bedrijf in welke sector dan ook! Bovendien scoort u pluspunten bij uw klanten met de prachtige, professionele entree die Mast 38 kenmerkt. Een entree die bij praktijken aan huis toch vaak gemist wordt.
Bovendien is er gekozen om te werken met kleuren in de entreehal, praktijkruimtes en kantoorruimtes welke de juiste sfeer creëren voor verschillende doelgroepen. Voor meer informatie over de kleurstelling van het interieur en de reden achter deze keuze leest u verder bij interieur.
Ten slotte zijn er ruimtes van verschillende oppervlakten te huur. Dit betekent dat u zelf kunt invullen hoeveel ruimte u benodigd acht om de praktijkruimte zo in te vullen dat u uw vak goed kunt beoefenen. Door middel van deze keuze uit de verschillende oppervlakten krijgt u de kans om de praktijkruimte van uw dromen in te richten! 

MAST38 is bovendien ook nog eens uitstekend te bereiken via de uitvalswegen A28, A6 en N305, evenals via de luchthaven van Lelystad.
Adres: Mast 38, 3891 KG te Zeewolde.
Voor de beschikbare ruimtes kunt u de plattegronden raadplegen of bel voor meer informatie met André Post of onze makelaar Arcuris. 

Maak vrijblijvend een afspraak voor bezichtiging